Нашият стремеж не трябва бъде в това да сме по-малко мразени, а да бъдем повече обичани


“Нашият стремеж не трябва бъде в това да сме по-малко мразени, а да бъдем повече обичани”. Това заяви по време на срещата си със симпатизанти в Храманли водачът на листата на ПП ГЕРБ за предстоящия вот за ЕП Томислав Дончев. Той уточни, че в този смисъл основният въпрос на кампанията е как да бъдем по-добри. „Защото освен партийните постижения, когато хората правят избор, той се осланя на личностните качества. Така че освен всичко, и преди всичко, трябва да се стремим ежедневно да бъдем по-добри- по-добри професионалисти, по-добри граждани, по-добри хора“, допълни Дончев.

Той присъства на премиерата на спектакъла “Женско царство”, реализиран от трупа от самодейци от Харманли. Дончев поднесе на артистите кошница цветя, а от името на ПП ГЕРБ трупата получи парично дарение, което ще бъде използвано за участието им в Международния фестивал на любителските комедийни театри пантомима и сатира” Велко Кънев” в Тополовград.

По-късно Томислав Дончев се срещна с граждани и симпатизанти на ПП ГЕРБ, а символичен домакин на срещата беше народния представител от партията Владимир Митрушев. Една от най-емоционалните срещи на Томислав Дончев бе с Тянка Иванова от пострадалото от наводненията село Бисер. Тя изказа своята подкрепа и тази на жителите на Бисер и благодари за пореден път за помощта на правителството на ГЕРБ за бедстващото село. “По време на управлението на Бойко Борисов бяха построени 32 нови къщи, такива каквито хората не са предполагали ,че някога ще имат вместо разрушените от стихията домове. Борисов и министрите му бяха станали жители на селото и истински приятели с хората.Те съчувстваха и помагаха, не само със силата на властта която имаха, но и с човещината си, с добра дума. Но сега възстановяването е спряло, сегашната власт ни забрави”,каза Иванова.

related

Евроизбори-2014 7850525036839835114

Публикуване на коментар

emo-but-icon

Четени

Нови

Коментари

Recent Comments Widget

Последни новини от "Интервю"

item